Tibeti Terrier Portál - Tibetan Terrier Portal - All about the tibetan terrier
 
Tibeti Terrier Portál   www.tibeti-terrier.hu     E-mail: info@tibeti-terrier.hu  
 
  English version    
  Hírek
   
  TIBETI TERRIER
  Standard
  Eredet, jellem
  Kiskutya vásárlás
  Gondozás
  Cikkek
  Fotóalbum
 
  TENYÉSZTÉS
  Tenyésztők
  Eladó kiskutyák
  Fedezőkanok
  Öröklődő betegségek
 
  FAJTAMENTÉS
  Tudnivalók
  Gazdikeresők
  Elveszett-talált
  Ivartalanítás
 
  KIÁLLÍTÁSOK
  Eredmények
  Naptár
  Tudnivalók
  Fotóalbum
  Egyéb események
 
  EGYEBEK
  Linkek
  Vendégkönyv
  Impresszum
 

 

 

TUDNIVALÓK A KUTYAKIÁLLÍTÁSRÓL  
TARTALOM    (kattintson az elolvasni kívánt rész címére)  

 
 
   
CHAMPIONÁTUSOK (bajnoki címek)  

 

Ha eleget járunk kiállításra és még eredményesek is vagyunk, különböző champion címekre "válthatjuk" kutyánk megszerzett CAC, CACIB, BOB címeit. A championátusok feltételei országonként eltérőek, itt a Magyarországon elérhető champion címek feltételeit írjuk le, de idővel igyekszünk bővíteni a környező országokéval is. A Ch cím kiváltásához be kell küldenünk (vagy személyesen vinnünk) a MEOE-be az adott championátust kérelmező lapot kitöltve és csatolni mellé a kérelemre felvezetett eredmények visszaigazolását, bírálati lapokat, a törzskönyv másolatát és a befizetés igazolását.
Bármely championátus birtokában nevezhetjük kutyánkat az év végi Champion kiállításra.

Hungária Junior Champion (HJCH)

3 HPJ (fiatal osztálygyőztes) cím szükséges hozzá melyeket MEOE kiállításon kapott a kutya, legalább két különböző bírótól. A 3 kiállításból egy CACIB vagy klubkiállítás kell legyen. Ennek birtokában még nem nevezhetjük kutyánkat győztes osztályba.

Hungária Champion (HCH)

4 CAC (növendék, nyílt osztálygyőztes) cím szükséges hozzá, melyeket MEOE kiállításon kapott a kutya, legalább 3 különböző bírótól. A négy kiállítás közül legalább kettő CACIB vagy klubkiállítás kell legyen. Az első és az utolsó CAC cím megszerzése között egy évnek és egy napnak el kell telnie.

Hungária Grand Champion (HGCH)

Ennek kiváltásához kutyánknak már rendelkeznie kell a Hungária Champion címmel. 4 CAC cím szükséges hozzá melyeket MEOE kiállításon győztes osztályban kapott és egy BOB (fajtagyőztes) cím, melyet a 4 CAC valamelyike mellett szerzett a kutya.

Hungária Veterán Champion (HVCH)

3 veterán osztályban szerzett CAC (osztálygyőztes) cím szükséges hozzá, melyeket MEOE kiállításon kapott a kutya. A 3 kiállítás közül legalább egy CACIB vagy klubkiállítás kell legyen. A Veterán Champion cím nem jogosít győztes osztályba való nevezéshez.

Interchampion (ICH)

4 FCI által visszaigazolt CACIB cím szükséges hozzá, melyeket legalább 3 különböző országban szerzett a kutya, legalább 3 különböző bírótól. Az első és az utolsó CACIB cím megszerzése között egy évnek és egy napnak el kell telnie.

 
   

 

Tibeti Terrier Portál :: Minden jog fenntartva! :: babyboo 2006-2009