Tibeti Terrier Portál - Tibetan Terrier Portal - All about the tibetan terrier
 
Tibeti Terrier Portál   www.tibeti-terrier.hu     E-mail: info@tibeti-terrier.hu  
 
  English version    
  Hírek
   
  TIBETI TERRIER
  Standard
  Eredet, jellem
  Kiskutya vásárlás
  Gondozás
  Cikkek
  Fotóalbum
 
  TENYÉSZTÉS
  Tenyésztők
  Eladó kiskutyák
  Fedezőkanok
  Öröklődő betegségek
 
  FAJTAMENTÉS
  Tudnivalók
  Gazdikeresők
  Elveszett-talált
  Ivartalanítás
 
  KIÁLLÍTÁSOK
  Eredmények
  Naptár
  Tudnivalók
  Fotóalbum
  Egyéb események
 
  EGYEBEK
  Linkek
  Vendégkönyv
  Impresszum
 

 

 

GAZDÁT KERESŐ FAJTATISZTA ÉS TIBETI TERRIER JELLEGŰ KUTYÁK  
INFO  

 

Sajnos a honi kutyatartási kultúra még nagyon sok kívánnivalót hagy maga után, így vannak, akik meggondolatlanul vásárolnak vagy vesznek magukhoz kutyát, aki később terhessé válik, így sintértelepre (jobb esetben menhelyre) kerül vagy egyszerűen kidobják az út szélén. Sokan önhibájukon kívül kerülnek olyan helyzetbe, hogy meg kell váljanak kedvencüktől. Szeretnénk ezeken a kutyákon segíteni, hogy minél előbb megtalálhassák a végleges, szerető otthont, ahol boldogan élhetik le életüket. Helyszűke miatt itt csak a tibeti terrier vagy tibeti terrier keverék kutyák kerülnek bemutatásra. Az oldal nem reklámfelület, így kérjük aki eladni szeretné kutyáját, ide ne jelentkezzen!

Ha menhelyi vagy talált kutyát fogad örökbe, kérjük még alaposabban gondolja át, hogy tudja-e biztosítani a kutyus szükségleteit, ezek a kutyák sokszor rossz körülmények közül kerülnek ki, sok türelmet, gondozást, odafigyelést igényelnek. Szeretnénk, ha nem kellene tovább vándorolniuk vagy újra átélniük mindazt, amit az ide vezető útjuk során és valóban végleges otthonra találnának.

Várjuk mindazok levelét a gazditkeres@tibeti-terrier.hu címre, akik találtak vagy tudnak olyan tibeti terrierről vagy tibeti terrier keverékről, aki új otthont keres. Ha lehetséges mellékeljen képet a kutyáról! Minden adatot próbáljon megadni, amit csak tud vagy sejt (kutya neme, kora, előélete, jelleme, jelenleg hol található). Amennyiben az interneten már megtalálhatóak a kutya adatai, küldje el az oldal linkjét. Kérjük, amennyiben a kutyus gazdit talált, feltétlenül jelezze felénk, megkímélendő az örökbefogadókat felesleges körök futásától!

Azok jelentkezését is várjuk a fenti címen, akik szeretnének örökbefogadni egy elárvult tibetit, hogy  minél előbb gazdihoz kerülhessenek az arra váró kutyák. A jelentkezőket azonnal értesítjük levélben, amint új kutya kerül az oldalra.

A gazdát kereső tibeti terrier és tibeti terrier jellegű kutyák a Gazdikeresők menüpont alatt találhatók.

 

 

 
Tibeti Terrier Portál :: Minden jog fenntartva! :: babyboo 2006-2009