Tibeti Terrier Portál - Tibetan Terrier Portal - All about the tibetan terrier
 
Tibeti Terrier Portál   www.tibeti-terrier.hu     E-mail: info@tibeti-terrier.hu  
 
  English version    
  Hírek
   
  TIBETI TERRIER
  Standard
  Eredet, jellem
  Kiskutya vásárlás
  Gondozás
  Cikkek
  Fotóalbum
 
  TENYÉSZTÉS
  Tenyésztők
  Eladó kiskutyák
  Fedezőkanok
  Öröklődő betegségek
 
  FAJTAMENTÉS
  Tudnivalók
  Gazdikeresők
  Elveszett-talált
  Ivartalanítás
 
  KIÁLLÍTÁSOK
  Eredmények
  Naptár
  Tudnivalók
  Fotóalbum
  Egyéb események
 
  EGYEBEK
  Linkek
  Vendégkönyv
  Impresszum
 

 

 

TIBETI TERRIERES, KUTYÁS RENDEZVÉNYEK  
RENDEZVÉNYEK    (kattintson az elolvasni kívánt rész címére)  

 
 
 
2007.11.11. ÁTK KENNEL- ÉS FAJTABEMUTATÓ, LURDY HÁZ  

 
Ismét sok látogatót vonzott az Ázsiai és Törpekutya Klub által megrendezett kennel- és fajtabemutató. Az egésznapos rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a klubhoz tartozó kutyafajtákkal, kennelekkel. A tenyésztők és lelkes kutyatartók sok érdekességgel, információs anyaggal készültek, így a látogatók szinte mindent megtudhattak az egyes fajtákról, tartásukról, ápolásukról. Természetesen maguk a kutyák sem hiányoztak a rendezvényről. A kiállításokkal ellentétben - ahol a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" az uralkodó szabály - itt testközelből, szabadon lehetett az állatokkal barátkozni, ismerkedni.
Délután "mini" kiállítást is láthattak az érdeklődők, az előzsűrizés során fajtánként kiválasztott legszebb kutyák versengtek a Lurdy Ház Szépe címért. A tibeti terrierek közül Tibet Skar Ma A-Lo-Avril képviselhette a fajtát a döntőben, ahol második helyezett lett. A közönség is aktív részese lehetett a kiállításnak, ehhez csak annyit kellett tenni, hogy mindenki az általa legszebbnek ítélt kutya mögé állt. A közönségdíjat egy shar-pei nyerte el. Tápszemekkel is voksolhattak a látogatók, a legtöbb tápszemet egy shih-tzu gyűjtötte, így ő lett a nap másik közönségdíjasa.

Fotók a következő linkre kattintva megtekinthetők: ÁTK Fajtabemutató, 2007 november

 
   
Mandala-Delama és Tibet Skar Ma tibeti terrier kennelek a bemutatón:  
 
   
 
2007.02.18. ÁTK KENNEL- ÉS FAJTABEMUTATÓ, LURDY HÁZ  

 

Reményeink szerint sikersorozatot indított 2007. február 18-án az Ázsiai és Törpekutya Klub a Lurdy Házban megrendezésre került kennel- és fajtabemutatóval. A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a klubhoz tartozó (zömében társasági) kutyafajtákkal, tenyésztőkkel és rengeteg hasznos információval, tudással gazdagodhattak a kutyatartás, -ápolás -vásárlás terén. Az előzetes várakozásokat felülmúló érdeklődés volt a kutyák iránt, örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon sok kisgyermekes család jött el nézelődni, ismerkedni ezekkel a fajtákkal. A rendezvényre egy bővebb formátumú szórólappal  készültünk és 14 gyönyörű tibeti terrierrel. Mindannyian osztatlan sikert arattak, rengeteg simogatást, kedves  szót zsebelhettek be :) Koradélután megmérettették magukat a Lurdy Ház  Szépe választáson is, ahol az előzsűrizés során fajtánként kiválasztott legszebbek versengtek ezért a nem annyira komoly, de mégis kedves címért. A  tibeti terrierek közül, egy arany színű kan, Tibet Skar Ma Altan bizonyult a  legszebbnek, így ő képviselte a fajtát a döntőben.

Bízunk benne, hogy a sikerre való tekintettel a rendezvény hagyománnyá válik, és még sokszor lesz alkalmuk ezeknek a kedves kutyáknak elbűvölni az állatbarát kicsiket és nagyokat.

 
A bemutatón résztvevő tibeti terier kennelek:  
von Khampa-La, Mandala-Delama, Tibet Skar Ma, Calabash Gold  
   

A bemutatón készült fotók az alábbi linkre kattintva megtekinthetők:

 
ÁTK fajtabemutató galéria  
   

 

Tibeti Terrier Portál :: Minden jog fenntartva! :: babyboo 2006-2009